​Kontakt os: +45 ​97 37 25 00

​Gunnar Guldbrand A/S

Dansk og Norsk forhandler af Tracto Technik

Boreanlæg for jordvarmeboring

Tracto Technik har 2 typer boreanlæg for jordvarmeboring. GRD 4R, der kan bore flere boringer skråt, i flere vinkler, 360º ud fra en brønd. GEODRILL 20V en borerig der kan bore lodret ned til 250 meters dybde. Begge maskiner borer med et inderborerør og en cassing (yderborerør), hvilket sikrer en boring der ikke falder sammen, og sørger for, at det opborede materiale transporteres væk og op i en container, så der ikke bliver noget svineri omkring boringen.

​Begge maskiner vil være aktraktiv til det danske marked for jordvarme boring. med hver deres fordele.


GRD 4R udmærker sig med til sin nye metode, hvor der bores flere boringer ud fra en brønd. Alle slangemeterne kommer til at ligge i en dybde, hvor energien fornys af solen, og med metoden med spredning af slangerne, fås en stor overflade til "reloading" af energien. Man opnår en installation, der giver rigtig gode driftsresultater gennem hele året - uafhængig af vejrforhold. Maskinen kræver ganske lidt plads, og når boringen er udført, er alt hvad der kan ses et lille brøddæksel i haven, som står uberørt i alt sin pragt.

GEODRILL 20V udmærker sig til lodret boringer efter jordvarme eller f. eks. til boringer efter vand. Boremetoden er traditionel dog kan boreriggen stilles til at bore skråt.

For yderligere information om styret underboring er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 97 37 25 00 eller send en besked til os under Kontakt eller du kan evt. finde flere informationer på Tracto Technik hjemmeside.​

Gunnar Guldbrand A/S

Vej:​

Tværvej 7​

By:​

6880 Tarm

Tlf.:​

Email:​

CVR-NR:​

21798282

Links til samarbejdspartnere

www.digitrak.com​​

Vores Know How - Din Styrke!